Ziemi

What's next?

What’s next? 
Afgelopen tijd zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het businessplan. Wat is de toekomst van Ziemi en hoe willen we die in richten? Het antwoord op deze vragen is dat we vol enthousiasme en goede moed een 2e seizoen gaan draaien. Hierin hebben en een ontwikkel parter gevonden, wie tevens onze business parter zal worden.

Productie 
Spanninga, al ruim 100 jaar fietsverlichting expert en producent, zal ons gaan ondersturen op zowel technisch als financieel vlak. Samen met deze gerenommeerde partij en jullie feedback werken wij aan een Ziemi 2.0! Deze zal in het najaar 2023 worden gelanceerd. 

Marketing 
Ook hebben wij een geschikte partner gevonden die samen met Ziemi de marketing en communicatie grondig gaan aanpakken, namelijk United freelancers. Door onder andere te werken aan de merkessentie en kernpunten, zullen we een strategie en goede basis hebben om de komende 5 jaar een sterke en onmisbare indruk achter te laten. 

Toekomst
Omdat Ziemi ook gelooft in vaste fietsverlichting wordt er naast het project Ziemi 2.0 ook hard gewerkt aan een plan om Ziemi te kunnen intergeren in de fiets! 

Dank!
We willen jullie enorm bedanken voor het geloof in Ziemi, het enthousiasme en de feedback. Dit heeft ons enorm goed geholpen.Samen maken we de weg weer een stuk veiliger, want iedereen verdiend het om gezien te worden! 

Aankomende winter gebeurt er achter de schermen dus van alles, vind je het leuk om daarvan op de hoogte te blijven? Lees dan mee op onze blog!

Het is al weer een tijdje geleden dat jullie iets gehoord hebben van ons, dus tijd voor een update! We blikken terug op een enorm leerzame en interessante periode van Ziemi. 
Vanaf de start tot het heden is er een hoop gebeurd, van studieproject naar echte onderneming!*
Naast alle onderscheidingen en positieve media aandacht, kunnen we ook met trost zeggen dat seizoen 2021/2022 met succes volledig uitverkocht zijn, wauw!

Hoi! Wat leuk dat je ons gevonden hebt. Na een succesvol winter seizoen zijn we uitverkocht, maar we komen terug! Ziemi 2.0 is nu in ontwikkeling samen met productiebedrijf Spanninga, en zal in september 2023 gelanceerd worden! Neem een kijkje op onze website voor meer informatie. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!