Ziemi

Phillips Innovation Awards

7 April was het zover: Dé Phillips Innovation Awards – halve finale. Ziemi was als 1 van de 15 halve finalisten uitgekozen in de “Innovators League”. Door corona zag het er dit jaar anders uit dan andere jaren. Luci ging in haar eentje naar een studio in Rotterdam, om voor een aantal camera’s te pitchen. De jury was er wel live bij! Maar liefst 8 experts zaten voor Luci haar neus. Luci: “Daar ga ik, een aantal meter lopen over de blauwe loper (niet door mijn enkels gaan tijdens het lopen 😂😅) om vervolgens op het kruisje te staan en 1.5 minuut te pitchen. “Hoi, ik ben Luci van Ziemi” en 3, 2, 1 GO. Wat vond ik het spannend maar vooral super leuk om te doen. Toen ik weg liep dacht ik eigenlijk; wow, nu al klaar? Ik wil nog een keer!”

Een aantal weken later kregen we een belletje met het nieuws dat we helaas niet door waren naar de finale. De finale niet halen betekend voor ons zeker niet “verliezen”. We hebben hoe dan ook gewonnen, want we zijn een fantastische ervaring rijker geworden én hebben allerlei leuke en inspirerende mensen ontmoet. Dat pakt niemand ons af!

Bekijk hier onze pitch:

Hoi! Wat leuk dat je ons gevonden hebt. Na een succesvol winter seizoen zijn we uitverkocht, maar we komen terug! Ziemi 2.0 is nu in ontwikkeling samen met productiebedrijf Spanninga, en zal in september 2023 gelanceerd worden! Neem een kijkje op onze website voor meer informatie. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!