Ziemi

over ons

Begin 2020 is Ziemi bedacht door Luci tijdens een project van haar studie aan de TU Delft. Het stijgende aantal fietsongelukken viel haar op en ze dacht: “Daar moet verandering in komen”. De fiets- en verkeersveiligheid is toe aan innovatie, dus hebben Luci en Elianne samen besloten Ziemi op de markt te brengen.

“Onze passie ligt in het inrichten van een maatschappelijke onderneming. Het motto van Ziemi is ‘iedereen verdient het om gezien te worden’ en dan bedoelen we ook écht iedereen, de user én de producer.” Ziemi werkt samen met een sociale werkplaats voor een deel van het productieproces.

iedereen verdient het om gezien te worden

Nu 2.5 jaar later staat Ziemi voor een belangrijke stap: opschalen. Na een succesvol eerste verkoopseizoen is het tijd om te groeien. Ziemi is nauwkeurig op zoek gegaan naar een geschikte partner, die onze passie voor fietsveiligheid deelt. Die vond Ziemi in Spanninga. 

Spanninga is een gerenommeerd fietsverlichting producent in Friesland. Met maar liefst 125 jaar ervaring weten zij alles op het gebied van fietsverlichting. 

Gezamenlijk wordt Ziemi 2.0 ontwikkeld en door Spanninga geproduceerd. De lancering vindt plaats in september 2023!

Ziemi zegt: iedereen verdient het om gezien te worden. Het motto gaat verder dan alleen fietsers. Ziemi is bezig met het uitbreiden van haar product-portfolio. Heb je een leuk idee of lijkt het je leuk om samen te werken? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Hoi, ik ben Elianne Koetzier

Als ontwerper en fanatiek fietser is deze uitdaging mij op het lijf geschreven. Ik vind het geweldig dat we met Ziemi ook daadwerkelijk iets bij kunnen dragen aan de fietsveiligheid in het verkeer!

Ik ben afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool, op Industrieel Product Ontwerpen en woon nu in Amsterdam. Binnen Ziemi hou ik mij voornamelijk bezig met alle ontwerp en productie aspecten van het lampje.

In de volgende fase van Ziemi ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Ziemi. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor gebruikers die een vraag of opmerking hebben. 

elianne@ziemi.nl
06 81356286

Hoi, ik ben Luci Santema

Naast een fiets fanaat ben ik een geboren ondernemer. Ik hou van nieuwe uitdagingen en weet altijd een oplossing ergens voor te vinden. Mijn grote droom is uitvinder worden, working on it! 

Ik studeer aan de Technische Universiteit Delft en doe daar de master Industrieel Ontwerpen. Nu woon ik in Amsterdam, en ben 24 jaar oud. Binnen Ziemi ben ik bezig met de business kant en externe contacten.

luci@ziemi.nl
06 29004305

Heb je nog vragen/ideeën/opmerkingen? Neem contact met ons op!

Hoi! Wat leuk dat je ons gevonden hebt. Na een succesvol winter seizoen zijn we uitverkocht, maar we komen terug! Ziemi 2.0 is nu in ontwikkeling samen met productiebedrijf Spanninga, en zal in september 2023 gelanceerd worden! Neem een kijkje op onze website voor meer informatie. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!