Ziemi


Ziemi: de eerste
fietslamp
waarmee jij gezien wordt


iedereen verdient het om gezien te worden

Dus ook

De stormjagers

De stormjagers

Zoals elke Hollander weet regent het nog wel eens. In de regen is het nog belangrijker om goed zichtbaar te zijn in het verkeer. Ook dan staat Ziemi voor je klaar want de lamp is spatwaterdicht.

De lange én korte fietsers

De lange én korte fietsers

De stralingshoek van Ziemi is verstelbaar. Zo kunnen de langste én kortste fietsers gebruik maken van Ziemi. Stel voor gebruik de stralingshoek zo in dat het licht alleen op je benen schijnt.

De extra sportieve fietsers

De extra sportieve fietsers

De racefietsers mogen natuurlijk niet achter blijven. Wij zijn ook racefietsers en weten dat een frame er soms heel anders uit ziet. Door het extra sporttussenstukje kan je Ziemi ook aan de bovenbuis monteren.

De marathon fietsers

De marathon fietsers

Zin om een lang stuk te fietsen? De batterij gaat gemiddeld wel 7 uur mee. Als je Ziemi aan klikt, geven de groene lichtjes aan hoe vol de batterij nog is. 90%-60%-30%. Zijn de lichtjes rood? Dan is het tijd om Ziemi op te laden met de bijgeleverde USB kabel. Wordt het laadindicatie lichtje groen? Dan is Ziemi weer vol en kan je weer fietsen.

De e-bikes en stad fietsers

De e-bikes en stad fietsers

Elke soort fiets is uniek en heeft een andere dikte van de balhoofdbuis. Door de verstelbare band past Ziemi om bijna elke fiets. 

Bekijk hier de video

omdat iedereen het verdient gezien te worden

Hoe we daarvoor zorgen? Lees hier meer over onze werkwijze!