Ziemi


iedereen verdient het om gezien te worden

Dus ook

De stormjagers

De stormjagers

Zoals elke Hollander weet regent het nog wel eens. In de regen is het nog belangrijker om goed zichtbaar te zijn in het verkeer. Ook dan staat Ziemi voor je klaar want de lamp is spatwaterdicht.

De lange én korte fietsers

De lange én korte fietsers

De stralingshoek van Ziemi is verstelbaar. Zo kunnen de langste én kortste fietsers gebruik maken van Ziemi. Stel voor gebruik de stralingshoek zo in dat het licht alleen op je benen schijnt.

De extra sportieve fietsers

De extra sportieve fietsers

De racefietsers mogen natuurlijk niet achter blijven. Wij zijn ook racefietsers en weten dat een frame er soms heel anders uit ziet. Door het extra sporttussenstukje kan je Ziemi ook aan de bovenbuis monteren.

De marathon fietsers

De marathon fietsers

Zin om een lang stuk te fietsen? De batterij gaat gemiddeld wel 7 uur mee. Als je Ziemi aan klikt, geven de groene lichtjes aan hoe vol de batterij nog is. 90%-60%-30%. Zijn de lichtjes rood? Dan is het tijd om Ziemi op te laden met de bijgeleverde USB kabel. Wordt het laadindicatie lichtje groen? Dan is Ziemi weer vol en kan je weer fietsen.

De e-bikes en stad fietsers

De e-bikes en stad fietsers

Elke soort fiets is uniek en heeft een andere dikte van de balhoofdbuis. Door de verstelbare band past Ziemi om bijna elke fiets. 

omdat iedereen het verdient gezien te worden

Hoe we daarvoor zorgen? Lees hier meer over onze werkwijze!

Hoi! Wat leuk dat je ons gevonden hebt. Na een succesvol winter seizoen zijn we uitverkocht, maar we komen terug! Ziemi 2.0 is nu in ontwikkeling samen met productiebedrijf Spanninga, en zal in september 2023 gelanceerd worden! Neem een kijkje op onze website voor meer informatie. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!