Ziemi

Eerste blog, we zijn los

De crowdfund campagne is al 2 weken bezig en de voorverkoop gaat vooralsnog volgens de planning! We zijn er nog niet, dus daar zijn we nog steeds hard mee bezig en kunnen jouw hulp daar zeker goed bij gebruiken, door het te delen met vrienden/familie/kennissen!
 
Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om de productielijn te optimaliseren. Hierin zijn we weer een stuk verder gekomen. We hebben gesproken met sociale werkplaatsen in de buurt, dit belooft een mooie samenwerking te worden. Want nogmaals, ook iedereen in onze productie keten verdient het om gezien te worden!
 
We vinden het super dat we nu al zo’n actieve Ziemi community hebben, want samen met jullie hebben we weer wat ontwerp verbeteringen kunnen maken waardoor Ziemi nog beter wordt! Al die nieuwe ideeën hebben we getest afgelopen tijd, met behulp van onze eigen 3D printer. Zo fijn dat jullie meedenken en helpen om Ziemi een groot succes te maken, blijf dat ook vooral doen. Suggesties en verbeteringen zijn meer dan welkom! Daar zijn we een community voor. 🤩

 
Voor nu wensen wij, Luci en Elianne, u een prettige kerst en Gelukkig nieuw jaar!
Liefs

Hoi! Wat leuk dat je ons gevonden hebt. Na een succesvol winter seizoen zijn we uitverkocht, maar we komen terug! Ziemi 2.0 is nu in ontwikkeling samen met productiebedrijf Spanninga, en zal in september 2023 gelanceerd worden! Neem een kijkje op onze website voor meer informatie. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!